Bursa Uludağ Üniversitesinden taziye mesajı

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Pençe-2 hareketında alçak saldırı sonucu hayatını kaybeden 18 sivil için başsağlığı mesajı yayımladı.


Gündem 14.02.2021 13:30:00 0
Bursa Uludağ Üniversitesinden taziye mesajı

BURSA (İGFA) -  Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz sosyal medya hesabından, "Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kartal 2 harekat bölgesinde hain terör örgütünce şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun" mesajını paylaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "son derece özel ve kritik bir harekat" olarak nitelendirdiği Pençe Kartal-2 Harekatında 48 teröristin öldürüldüğünü, 2 teröristin sağ ele geçirildiğini, bölgenin büyük ölçüde terör örgütünden temizlendiğini belirterek, 13 vatandaşın ise hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

 


Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g
Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı
İstanbul Beylikdüzülü gençler Ata'ya koştu! İstanbul Beylikdüzülü gençler Ata'ya koştu!
Hentbolde final serisi maçları başladı Hentbolde final serisi maçları başladı