Bursa Valisi Ayyıldız’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Bursa Valisi Ayyıldız’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret


Yaşam 17.10.2024 16:15:07 0
Bursa Valisi Ayyıldız’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Enver GÜLER / BURSA (İGFA) -  Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Bursa Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ı Belediyemiz Başkanlık Makamı’nda ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duydum.


Sayın Valimiz Akyıldız ile Yıldırım için neler yapabiliriz ortak hizmetler olarak neler üretebilirizve çalışmalarımız hakkında genel değerlendirmelerde bulunduk. Devam eden çalışmalarımızı ve planlanan projeleri değerlendirdik.


Sayın Valimiz Erol Ayyıldız’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri ve bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum.” İfade etti.


Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti
Düzce Akçakoca'da hortum çıktı Düzce Akçakoca'da hortum çıktı
AK Partili Efkan Ala'dan 'çözüm süreci' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "yeni çözüm süreci" tartışmalarına ilişkin, "Bizim şu anda masamızda böyle bir şey yok." dedi.
Yenidoğan çetesine ilişkin fezleke hazır! Bebek ölümlerine neden olan ihmaller sıralandı İddianamede suç örgütü elebaşısı şüpheliler F.S. ile İ.G'nin 10 kez "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi", "nitelikli dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve 11 kez uygulanmak üzere "resmi belgede sahtecil
MEB'den Okul Ders Saatleri İçin Yeni Genelge Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelindeki 81 il valiliğine, okullardaki ders saatlerinin düzenlenmesi konusunda bir genelge gönderdi.