Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler

Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler


Yaşam 26.04.2024 15:26:55 0
Bursa

Coşkunöz Holding, çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel “Hayalimdeki Meslek” temalı resim şenliği düzenledi.

BURSA (İGFA) -  Coşkunöz Holding’in geleceğin liderleri çocuklar için düzenlediği gelenekselleşen 23 Nisan Resim Şenliği bu yıl “Hayalimdeki Meslek” temasıyla gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkuyla kutlandığı resim şenliğinde Coşkunöz Holding ve bağlı şirketlerindeki çalışanların çocukları katılımcı olarak, hayallerindeki meslekleri resmettiler.

Coşkunöz Holding 23 Nisan Resim Şenliği ile çocukların sanatı keşfetmeleri ve yaratıcılıklarını ifade etmeleri için imkan sağlayarak onların gelişimine ve özgüvenlerinin artmasına katkıda bulundu. Çocuklar, hayal ettikleriyle sınırlı olmayan bir dünya inşa ederken yaratıcılıklarının da gelişmesinin hedeflendiği 23 Nisan Resim Şenliği’nde resim etkinliğinin yanı sıra tiyatro performansları, drama atölyeleri ve sihirbaz gösterileri gibi çeşitli etkinlikler de programa dahil edildi. Bu etkinlikler, çocukların sanatın farklı alanlarını keşfetmelerini ve kendilerini ifade etmelerini sağlarken şenlik boyunca yapılan resimler fiziksel olarak sergilendi. 23 Nisan Resim Şenliği’nde çocukların eserleri sadece fiziksel ortamla sınırlı kalmayarak dijital platformda da sergilenmeye başladı.

Resim Şenliği çerçevesinde hayallerindeki meslekleri kâğıda döken çocukların resimler dijital olarak izlemek için tıklayabilirsiniz


Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz! Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz!