Bursada futbolun kalbinde büyük dönüşüm


Gündem 6.11.2021 14:30:00 0
Bursada futbolun kalbinde büyük dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgesel ve amatör lig maçlarının yanı sıra okul müsabakalarına da ev sahipliği yapması nedeniyle amatör futbolun kalbi olarak bilinen Atıcılar’daki 3 nolu sahayı da sil baştan yeniliyor.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın sporda da marka kent olması hedefiyle eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve tesis binaları, her branşa özel spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mevcut sahalarda da yenileme çalışmalarına hız verdi.

Bursa’da amatör sporun adeta kalbinin attığı yer olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki Atıcılar Spor Tesisinde daha önce 1 nolu sahayı zemininden tribünlerine kadar kapsamlı bir yenilemeye tabu tutan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de 3 nolu sahayı modernize etmeye başladı. BAL Ligi maçlarının oynandığı 105x68 metre ölçülerindeki sahanın doğal çim olan ve zamanla yıpranan zemini sentetik çimle kaplanacak.

Mevcut zemini kaldıran ekipler, altyapı malzemesi serme çalışmalarına hız verirken, zeminin sentetik çimle kaplanmasının ardındın saha uzun yıllar Bursa futboluna hizmet verecek.

 


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.