Bursa'da narkotik polisi 5 günde 6 bin 904 kişiyi bilgilendirdi

Bursa'da narkotik polisi 5 günde 6 bin 904 kişiyi bilgilendirdi


Gündem 30.10.2024 17:51:38 0
Bursa

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 günde düzenlediği 29 ayrı etkinlikte 7 bin 429 kişiye ulaşarak, bilgilendirme ve farkındalık eğitimi gerçekleştirdi.

Gamze NAR / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Bursa'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21-25 Ekim tarihleri arasında, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’, ‘Narkorehber’, ‘Metamfetamin Fotoblok’, ‘Gençlik Modülü’ ve ‘Narko Nokta’ konu başlıklı eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri gerçekleştirdi. Toplamda 37 ayrı etkinlik gerçekleştirilirken, 6 bin 904 kişiye ulaşıldı.

Yapılan etkinlik kapsamında, vatandaşların konuyla ilgili bilinçlenmesi hedeflenirken, polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele konusunda emniyete ihbarda bulunulmasının önemine dikkat çekti. 

Can’dan “Birlikte Başaracağız” Mesajı İhracatçılarla iftar sofrasında buluşan konuşmacı, ihracatta ortak akıl, dayanışma ve sahaya dayalı çözüm anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayarak “Batı Akdeniz ihracatçısının gücünü birlikte büyüteceğiz” mesajı verdi.
Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya
Döşemealtı Belediyesi’nde ihale soruşturması: 22 kişiye gözaltı Antalya’da Döşemealtı Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım ihalelerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski Belediye Başkanı Turgay Genç’in de bulunduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.