Bursa'da zarlar eşitlik için atıldı

Bursa'da zarlar eşitlik için atıldı


Yaşam 8.05.2025 17:17:46 0
Bursa

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen tavla turnuvasında, zarlar eşitlik ve beraberlik için atıldı.

BURSA (İGFA) - Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde ‘Zarlar eşitlik için atılıyor’ temasıyla tavla turnuvası düzenlendi.

Turnuva, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Samet Şahin’in ilk zarı atmasıyla başladı.  Renkli görüntülere sahne olan turnuvada vatandaşlar, dayanışma için zar attı.

Bursa Kent Konseyi’nin bütüncül yaşamı benimseyen bir kuruluş olduğunun altını çizen Engelliler Meclisi Başkanı Samet Şahin, düzenlenen tavla turnuvası ile engelli ve engelsiz bireylerin sosyalleşmelerinin ve toplum içinde birlikte var olmalarının amaçlandığını söyledi.

İki gün sürecek turnuva için tüm katılımcılara başarılar dileyen Şahin, her zaman olduğu gibi dostluğun kazanacağını vurguladı.

Kocaeli Kirazdere'ye 2 yılda 16 bin alabalık salındı Kocaeli Kirazdere'ye 2 yılda 16 bin alabalık salındı
Korteks, 'süreç iyileştirme' birincisi oldu Korteks, 'süreç iyileştirme' birincisi oldu
Orman yangınlarına karşı eş zamanlı temizlik Orman yangınlarına karşı eş zamanlı temizlik
Ankara Üniversitesi’nden Bakü’de sağlık turizmi hamlesi Ankara Üniversitesi’nden Bakü’de sağlık turizmi hamlesi
En çok Instagram'da zaman geçiriliyor En çok Instagram'da zaman geçiriliyor