Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu

Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu


Spor 29.03.2024 17:21:05 0
Bursa

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla’ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile farklı branşlarda düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri’nde ilkokul futbol şenliği sona erdi.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) ile bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi BOSE kapsamında Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki ilkokul öğrencileriini BOSE İlkokul Futbol Şenliği’nde buluşturdu.

Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci BOSE İlkokul Futbol Şenliği’nde kıyasıya mücadele etti. 4 hafta süren etkinlikte maçlar centilmence geçerken dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını öğretmenlerinden aldı.


Nevide Çiçek'ten göndermeli dans Nevide Çiçek'ten göndermeli dans
Akıllı şehir yönetişim uygulamalarıyla Konya’da koordinasyon artırılacak Akıllı şehir yönetişim uygulamalarıyla Konya’da koordinasyon artırılacak
Düzce olası afetlere güçlü hazırlanıyor Düzce olası afetlere güçlü hazırlanıyor
Başkan Altay: “Küçük Aymanas Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladık” Başkan Altay: “Küçük Aymanas Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladık”
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı! Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı!