Bursa'daki yangına Kocaeli'den tam destek

Bursa'daki yangına Kocaeli'den tam destek


Gündem 29.07.2025 10:11:05 0
Bursa

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bursa’da yaşanan orman yangınına müdahale için adeta seferber oldu. Gece gündüz demeden bölgedeki görevlerini yerine getiren ekipler, söndürme çalışmalarında aktif rol üstlendi.

KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı A Takımı ve İtfaiye ekipleri, Bursa’daki orman yangınına tüm gücüyle desteğini verdi.

Zorlu arazi ve hava koşullarında yangının kontrol altın alınması için gece gündüz çalışan ekipler, bölgedeki söndürme çalışmalarına önemli katkılar sağlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı’na bağlı A Takımı, Bursa’da geniş bir alanı etkisi altına alan orman yangınına müdahale için hızla bölgeye sevk edildi. Yangınla mücadele eden ekipler arasında yer alan A Takımı, söndürme çalışmalarında aktif rol üstlendi.

GECE GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDALAR

Yangının yerleşim alanlarına ulaşmasını engellemek için gece gündüz çalışan ekipler, zaman zaman 40 derecenin üzerindeki sıcaklıkta ve sarp arazilerde görev yapıyor. A Takımı ekipleri, deneyimli personeli ile arazözler ve iş makineleriyle hem ormanlık alanlara hem de tarım arazileri ve yerleşim yerlerine yakın bölgelere su taşıyarak, yangın söndürme çalışmalarının bir parçası oluyor.

Bu arada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de Bursa’daki yangınlara karşı müdahale için sahadan bir an olsun ayrılmıyor.

Yangının başlamasıyla birlikte bölgeye sevk edilen ekipler, tüm güçleriyle söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Davraz Kapalı Pazar Alanına 1.2 MW’lik GES Başkan Başdeğirmen: “Güneşten gelen gelir geleceğimize yatırım oluyor”
Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.