Bursalı gazeteci Türkan Genç yaşamını yitirdi

Bursa basınında uzun yıllardır çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Türkan Özlem Genç, tedavi gördüğü hastanede 52 yaşında yaşamını yitirdi.


Gündem 7.02.2021 17:30:00 0
Bursalı gazeteci Türkan Genç yaşamını yitirdi

BURSA (İGFA) - Bursanın Mudanya ilçesinde ikamet eden ve yaklaşık 10 gün önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden gazeteci yazar Türkan Genç, kanser teşhisiyle tedaviye alındı. Ameliyata alınan Genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.  

Gazetecilik mesleğine Olay Gazetesinde muhabir olarak başlayan Bursada 20 yıla yakın bir süredir Bursa Haber, Gazete Avrupa ve Kent gazetelerinde köşe yazarlığı yapan Türkan Genç, son bir yıldır da Yeni Marmara Gazetesinin yazı ailesine katılmıştı. Gazeteci Genç, babası emekli öğretmen Hüseyin Gençin yayın yönetmenliğinde 2012-2018 yıllarında üç ayda bir çıkardığı "Yeşil Bursa" adlı dergi ile Bursa kültürünü özgün içerikle sayfalara taşımıştı.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI