Bursalı lise öğrencisi halterde Türkiye Şampiyonu oldu

Bursalı lise öğrencisi halterde Türkiye Şampiyonu oldu


Spor 10.01.2025 18:15:53 0
Bursalı lise öğrencisi halterde Türkiye Şampiyonu oldu

Bursa'da Yıldırım Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf Radyo ve Televizyon Alanı öğrencisi Furkan Özer Türkiye Şampiyonu oldu.

BURSA (İGFA) - Bursa'da futbol, voleybol, futsal, boks, tekvando, halter gibi bir çok farklı spor dalında başarılı sporcular yetiştiren Yıldırım Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bursa’da gerçekleştirilen bölge finallerinden birincilikle çıkan Furkan Özer, Muğla’da gerçekleştirilen Türkiye Liselerarası Halter Şampiyonasında Furkan Özer 96 Kg’da Türkiye Şampiyonu olarak madalyayı okuluna getirmeyi başardı.

Öğrencilerin sportif başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirten Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “Öğrencilerimizin  teorik ve mesleki derslerinde gösterdikleri başarıları kadar sportif ve kültürel alanlarda gösterdikleri başarılarda bizim için çok önemli. Öğrencilerimizin okul içi ve okul dışında gerçekleştirilen sportif ve kültürel faaliyetlere katılımlarını destekliyoruz. Öğrencimiz Furkan’ında Halter branşında aldığı Türkiye Şampiyonluğu ile bir kez daha gururlandık, kendisini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Okuluna Halter branşında Türkiye Şampiyonluğu getiren Furkan Öztürk gösterdiği sportif başarılardan ötürü okul yönetimi tarafından da tebrik edilerek hediye takdim edildi.

TİMBİR'e “yılın sivil toplum kuruluşu” ödülü Dijital medya alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında düzenlenen programda “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne değer bulundu.
Jandarma Ekipleri: Aydoğmuş Vahşetini Aydınlatmak İçin yağmur-çamur demeden mücadelede ediyor AYDOĞMUŞ’TAKİ VAHŞET SONRASI JANDARMA ZAMANLA YARIŞIYOR BÖLGEDE YOĞUN YAĞMUR VE ÇAMURDA, ARAMA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR..
Kızılcadağ beyaza büründü: Korkuteli’nde kış yüzünü gösterdi Korkuteli’nin Kızılcadağ Mahallesi, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla tamamen beyaza bürünerek kışın ilk kartpostallık manzaralarını sergiledi.
Kaş Gömbe yaylası beyaza büründü Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Gömbe Yaylası, Torosların kış manzaralarını en etkileyici haliyle ortaya çıkardı.
Davraz’a ilk kar düştü, sezon umudu yeşerdi Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Davraz Kayak Merkezi’nde heyecan arttı. Kar kalınlığının artması halinde işletmeler sezonu planlanandan erken açmayı hedefliyor.