ÇELİK: BOŞ VAATLERLE DEĞİL GERÇEKLERİN SÖZÜNÜ ALARAK GELİYORUZ

Tefenni Ak Parti Belediye başkan adayı Onur Çelik, iddialı bir şekilde seçmenin karşısına çıkıyor.


Siyaset 19.02.2024 13:09:00 0
ÇELİK: BOŞ VAATLERLE DEĞİL GERÇEKLERİN SÖZÜNÜ ALARAK GELİYORUZ

Tefenni kamuoyunun oldukça sevdiği bir isim olan işadamı Onur Çelik, Ak Parti Tefenni belediye başkan adayı olarak belirlendi. Aday olarak belirlenen Çelik, belediye başkanı seçilmesi halinde ilçeye kazandıracağı hizmetler için daha şimdiden Ankara’nın yollarını aşındırıyor. Ak Parti genel merkez Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile görüşüp proje ve çalışmaları hakkında istişareler gerçekleştirip ilçeye önemli müjdeler ile döndü.

Başkan adayı Onur Çelik, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Boş vaatlerle değil, Gerçek Üreten ve İSTİHDAM Sağlayan projelerimizin sözünü alarak geliyoruz, Tefenni İlçe yönetimini daha kapsayıcı ve ortak akılla yönetmek için HAZIRIZ ve KARARLIYIZ.

 

Vali Erin, öğretmenler günü’nde eğitim camiasıyla bir araya geldi Isparta Valisi Abdullah Erin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kentte görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek emekleri için teşekkür etti.
Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek eğitim programı Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında okul sağlığı hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacı ile “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Okul Sağlığı Hizmetleri İş Birliği Protokolü imzalanmıştı.
Kepez’de miniklere diş sağlığı eğitimi Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, 20-26 Kasım Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında belediyenin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri öğrencilerini diş sağlığı konusunda bilgilendirdi.
TÜRSAB GENEL KURULU TARİHİ BİR PROTESTOYA SAHNE OLDU TÜRSAB’DA 8 MİLYON 230 BİN LİRALIK İSRAF PATLADI, HACIALİOĞLU KİTAPLARI DEĞİL İÇİNDEKLERİ YERE ÇARPTI!
Başkan Pehlivan’dan 24 Kasım’da Öğretmenlere Ziyaret Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, ilçe protokolüyle birlikte okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı; “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” saatleri de kurumlara teslim edildi.