ÇELİK: BOŞ VAATLERLE DEĞİL GERÇEKLERİN SÖZÜNÜ ALARAK GELİYORUZ

Tefenni Ak Parti Belediye başkan adayı Onur Çelik, iddialı bir şekilde seçmenin karşısına çıkıyor.


Siyaset 19.02.2024 13:09:00 0
ÇELİK: BOŞ VAATLERLE DEĞİL GERÇEKLERİN SÖZÜNÜ ALARAK GELİYORUZ

Tefenni kamuoyunun oldukça sevdiği bir isim olan işadamı Onur Çelik, Ak Parti Tefenni belediye başkan adayı olarak belirlendi. Aday olarak belirlenen Çelik, belediye başkanı seçilmesi halinde ilçeye kazandıracağı hizmetler için daha şimdiden Ankara’nın yollarını aşındırıyor. Ak Parti genel merkez Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile görüşüp proje ve çalışmaları hakkında istişareler gerçekleştirip ilçeye önemli müjdeler ile döndü.

Başkan adayı Onur Çelik, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Boş vaatlerle değil, Gerçek Üreten ve İSTİHDAM Sağlayan projelerimizin sözünü alarak geliyoruz, Tefenni İlçe yönetimini daha kapsayıcı ve ortak akılla yönetmek için HAZIRIZ ve KARARLIYIZ.

 


Güzel hizmetler yapacağız Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Baş...
ASL GERİ DÖNÜŞÜMDEN BAŞKAN ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ASL GERİ DÖNÜŞÜMDEN BAŞKAN ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Antalya'da alkollü sürücünün çarptığı yaya öldü Antalya'nın Alanya ilçesinde, Seki Mahallesi D-400 karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu 55 yaşındaki Mine Elmacıoğlu hayatını kaybetti.
Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yenide...
Kemer’de dere temizliği Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere yatağında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.