Gündem

Gündem Haberleri

CHPli Ataş Ailesinde Mutluluk

Denizliye bağlı Çivril ilçesinin Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bedri Ataşın oğlu Eyyüp Ahmet Ataş dünya evine girdi.


Gündem 11.10.2021 15:00:00 0
CHPli Ataş Ailesinde Mutluluk

DENİZLİ(İGFA)- Eyyüp Ahmet ve Tuğçe çiftçinin nikâhlarını Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin kıyarken şahitliklerini ise CHP Denizli İl Başkanı B.Nuri Çavuşoğlu ile İzmir Milletvekili Tacettin Bayır yaptı.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş: "Oğlum Eyyup Ahmet ve gelinim Tuğçe'nin düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan CHP İzmir Milletvekilimiz Tacettin Bayır'a, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'e, CHP Denizli İl Başkanı B.Nuri Çavuşoğlu'na, CHP Denizli Gençlik Kollarımıza, CHP Çivril İlçe Örgütümüze, CHP Belediye Meclis Üyelerimize, tüm dostlarımıza, akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Oğlum Eyyüp Ahmet ve Gelinim Tuğçe'ye bir ömür boyu sağlıkla, huzurla, mutluluklar diliyorum" dedi.
 


Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI
BURDUR VE ISPARTA ÇEVRELERİNDE ZİRAİ DON BEKLENİYOR BURDUR VE ISPARTA ÇEVRELERİNDE ZİRAİ DON BEKLENİYOR