Çınar Çocuk Evleri öğrencileri 3D teknolojiyi deneyimledi

Çınar Çocuk Evleri öğrencileri 3D teknolojiyi deneyimledi


Yaşam 31.10.2025 12:10:44 0
Çınar Çocuk Evleri öğrencileri 3D teknolojiyi deneyimledi

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri öğrencileri, 3D Yazıcı Merkezi’ni ziyaret ederek hem teknolojiyle tanıştı hem de kendi tasarımlarını üretme deneyimi yaşadı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri öğrencileri, geleceğin teknolojilerinden biri olan üç boyutlu üretim sistemlerini yakından tanıdı.

Öğrenciler, İzmit Belediyesi 3D Yazıcı Merkezi’ni ziyaret ederek hem öğrendiler hem de kendi tasarımlarını hayata geçirdiler.

ÜRETİM SÜRECİNİ YERİNDE GÖZLEMLEDİLER

Ziyaret kapsamında çocuklara önce 3D yazıcı teknolojisinin çalışma prensipleri hakkında kısa bir eğitim verildi.

Ardından bilgisayar ortamında üç boyutlu çizim yapmayı öğrenen öğrenciler, tasarladıkları objelerin üretim sürecini yerinde gözlemledi. Eğitim sonunda çocuklar, 3D yazıcıda üretilen ay yıldızlı anahtarlıkları büyük bir heyecanla karşıladı.

Gençlere Umut olan merkeze Yeşilova'dan tam destek Rehabilitasyon ve danışmanlık hizmetleriyle dikkat çeken Empati Kampı’na Yeşilova ilçe yöneticilerinden moral ziyareti.
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya LÖSEV’den anlamlı hediye Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, LÖSEV’e yapılan katkılardan dolayı son derece anlamlı bir hediyeyle onurlandırıldı.
Menderes Türel’den “Güçlü Türkiye İçin Temiz Belediyeler” Mesajı AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yerel yönetimlerin ülkeye değer kattığını söyledi.
Kış lastiği zorunluluğu başlıyor: Yeni dönem yarın itibarıyla devrede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının yarın başlayacağını ve 15 Nisan’a kadar devam edeceğini açıkladı. Uygulama, şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşıyan tüm ticari araçlar için mec
Kocaeli’de çocuklara renkli ve öğretici ara tatil Kocaeli’de çocuklara renkli ve öğretici ara tatil