ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI


Gündem 2.04.2024 18:42:00 0
ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Çocuk Koruma Hizmetleri İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

Alanya Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında; Alanya Belediyesi, Alanya Adliyesi, Savcılık, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Emniyet, Jandarma, SYDV ve diğer kurumlar ile kurum temsilcileri katıldı.

Çocuklara yönelik işlenen suç ve suça sürüklenen çocuklarla ilgili ilçemizde meydana gelen olayların değerlendirildiği toplantıda, 2023 Kasım ve 2024 Nisan ayları arasında ilçemizde; Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve diğer kurumlar tarafından çocuklar için yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında sunum yapılarak bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantı Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında, yapılacak olan çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon konularının değerlendirilmesiyle sona erdi.

İslamköy’de birlik sofrası: Alettin Ünal Turgut’tan yoğun katılımlı iftar Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut’un ev sahipliğinde İslamköy’de düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha