ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI


Gündem 2.04.2024 18:42:00 0
ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Çocuk Koruma Hizmetleri İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

Alanya Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında; Alanya Belediyesi, Alanya Adliyesi, Savcılık, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Emniyet, Jandarma, SYDV ve diğer kurumlar ile kurum temsilcileri katıldı.

Çocuklara yönelik işlenen suç ve suça sürüklenen çocuklarla ilgili ilçemizde meydana gelen olayların değerlendirildiği toplantıda, 2023 Kasım ve 2024 Nisan ayları arasında ilçemizde; Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve diğer kurumlar tarafından çocuklar için yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında sunum yapılarak bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantı Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında, yapılacak olan çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon konularının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Aliköy Cem Evi için temel atma töreni yapılacak Isparta’da birlik, muhabbet ve kardeşliğin simgesi olacak Aliköy Cem Evi için temel atma töreni gerçekleştiriliyor.
Isparta’da kadın nüfus erkeklere fark attı Isparta’da 2025 verilerine göre, kadın nüfus erkek nüfusundan fazla olduğu iller arasında açıklandı.
Kılınç’tan Ramazan Etkinlikleri Tepkisi Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullardaki Ramazan etkinlikleri genelgesine karşı çıkan Eğitim-İş ve Eğitim-Sen’e sert tepki göstererek, etkinliklerin gönüllülük esasına dayandığın...
Isparta'da siber suçlara yönelik operasyon İçişleri Bakanlığı, siber suçlarla mücadele kapsamında aralarında Isparta’nın da bulunduğu 28 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 324 şüpheliden 181'inin tutuklandığını duyurdu.
AK Parti Isparta Teşkilatı’ndan Ramazan’da gönül buluşması Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta İl Teşkilatı, teravih namazı sonrası Mimar Sinan Camii avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.