ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI


Gündem 2.04.2024 18:42:00 0
ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Çocuk Koruma Hizmetleri İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

Alanya Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında; Alanya Belediyesi, Alanya Adliyesi, Savcılık, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Emniyet, Jandarma, SYDV ve diğer kurumlar ile kurum temsilcileri katıldı.

Çocuklara yönelik işlenen suç ve suça sürüklenen çocuklarla ilgili ilçemizde meydana gelen olayların değerlendirildiği toplantıda, 2023 Kasım ve 2024 Nisan ayları arasında ilçemizde; Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve diğer kurumlar tarafından çocuklar için yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında sunum yapılarak bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantı Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında, yapılacak olan çalışmalar ve kurumlar arası koordinasyon konularının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Sahadan gelen başkan adayı Ankara Kantinciler Esnaf Odası başkan adayı Okan Fırat, şeffaf yönetim ve güçlü temsil vaatleriyle esnafın umudu oldu.
Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi 2044’e kadar Isparta Belediyesi’nde Türkiye’nin örnek tabiat parklarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel arasında imzalanan protokolle 2044 yılına
Serik’te Kaçak Ürün Operasyonu Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Serik JASAT ekiplerince düzenlenen operasyonda, binlerce adet gümrük kaçağı güneş gözlüğü ve kol saati ele geçirildi.
Alanya’da çevre ve gürültü ihlallerine rekor cezalar Alanya’da 2026 yılıyla birlikte çevreyi kirleten, gürültü yaparak huzuru bozan ve trafik kaynaklı hava kirliliğine neden olanlara uygulanacak idari para cezaları ciddi oranda artırıldı.
Emlak vergisinde yeni dönem: Cadde ve sokak bazlı yüksek artışlar geliyor Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğle emlak vergisinin uygulanmasına ilişkin önemli düzenlemeler yapıldı. Yeni cadde ve sokaklarda iki kat sınırı uygulanmayacak, 2026’dan itibaren ise artışlar yeniden değerleme o