Çocuklar yarıyıl tatilini eğlenceyle karşıladı

Çocuklar yarıyıl tatilini eğlenceyle karşıladı


Yaşam 20.01.2025 15:44:55 0
Çocuklar yarıyıl tatilini eğlenceyle karşıladı

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi’nin 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Beylikdüzü 10.Yarıyıl Şenliği başladı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü'nde çocuklar atölye çalışmalarından sahne gösterilerine kadar çeşitli etkinliklerde doyasıya eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Beylikdüzü Yarıyıl Şenliği ilk günden yoğun ilgi gördü.

Çocuklar atölye çalışmalarından sahne gösterilerine kadar birçok etkinliğe ücretsiz katılma imkânı bulurken karneleriyle gelen öğrencilere kitap hediye edildi.

Şenlikler, 1 Şubat'a kadar Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi ile Galeri Beylikdüzü olmak üzere 3 ayrı merkezde devam edecek.

Beylikdüzü’ndeki tüm çocukları Yarıyıl Şenliği’ne davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, amaçlarının çocukların tatil boyunca keyifli vakit geçirmeleri olduğunu belirterek, eğitici, öğretici ve çocukların hayal gücünün gelişmesine katkıda bulunacak etkinliklere tüm çocukları beklediklerini söyledi.

Isparta’da İlk Taziye Evi Açıldı BEKDER öncülüğünde ve belediye desteğiyle hizmete giren taziye evi, ilk olarak Şerife Tunç için kapılarını açarak vatandaşların acılarını birlikte paylaşmasına imkan sağladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor
Bayramda ulaşımda yoğunluk: 12 milyonu aşkın araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı döneminde otoyol ve köprülerden toplam 12 milyon 338 bin 48 aracın geçiş yaptığını açıkladı.
Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.
Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile Hacıkadın Kent Ormanı, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.