Çölden gelen kumlar etkisini gösterdi.

Çölden gelen kumlar etkisini gösterdi.


Siyaset 18.04.2024 11:44:00 0
Çölden gelen kumlar etkisini gösterdi.

Arap yarımadasında yaşanan olumsuz hava koşulları ve şiddetli fırtınalar çölden kalkan kum tanelerini binlerce kilometre uzaklıkta bulunan ülkelere taşıdı. Bunlardan birisi de ülkemiz oldu.

Güney kıyılarımızdan ülkeye giriş yapan toz bulutları sabah saatlerinde Isparta’yı da etkisi altına aldı. Isparta semaları toz bulutları nedeniyle sisli bir hava görüntüsü oluşturdu.

Olumsuz hava koşullarının 2 gün boyunca etkili olması bekleniyor


Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.