Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü


Dünya 10.12.2024 22:35:18 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; görüşmede Suriye’deki son durum, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, yeni sürecin Suriye’nin birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğü için önemli olduğunu, Türkiye’nin terörden arındırılmış bir Suriye hedefiyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, ülkedeki iç savaş nedeniyle yurtlarından ayrı kalan Suriyelilerin geri dönüşlerini kolaylaştırmak için gerekli ve yeterli şartları oluşturmanın Türkiye’nin önceliği olduğunu ifade etti.

ADGİAD’da Bayrak değişimi: Ali Çetin’den birlik ve dayanışma vurgusu “ADGİAD’ın 9. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleşirken, Ali Çetin’in hemşehri derneklerine verdiği güçlü destek ve birleştirici mesajları öne çıktı.”
Isparta’da kadın mahkumlara diksiyon eğitimi Isparta E Tipi Cezaevindeki kadın hükümlüler, Valilik koordinasyonunda yürütülen programla diksiyon eğitimi alarak iletişim ve kendini ifade etme becerilerini güçlendirdi.
DSİ kepçesiyle ‘define arama’ iddiası Burdur’u karıştırdı Kamuya ait kepçenin izinsiz kazıda kullanıldığı iddiası şehirde büyük tepki toplarken, İl Özel İdaresi’nin denetimsiz işleyişi eleştirilerin odağına yerleşti.
Burdur ASH il müdürlüğünden şehit öğretmenin ailesine anlamlı ziyaret Ağlasun’da Şehit Öğretmen Bayram Yeşil’in annesine yapılan ziyarette, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri destek ve dayanışma mesajı ileterek öğretmenlerin anlamlı gününde şehitlerin aziz hatırasını yad etti.
Burdur’da sağlıkta yeşil dönüşüm başladı İl Sağlık Müdürlüğü’nün BAKA destekli “Yeşil Hastane” projesinin ilk fazı tamamlandı; eğitimlerle oluşturulan Yeşil Ekipler tüm sağlık tesislerinde çevresel dönüşüme öncülük edecek.