Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü


Dünya 10.12.2024 22:35:18 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; görüşmede Suriye’deki son durum, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, yeni sürecin Suriye’nin birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğü için önemli olduğunu, Türkiye’nin terörden arındırılmış bir Suriye hedefiyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, ülkedeki iç savaş nedeniyle yurtlarından ayrı kalan Suriyelilerin geri dönüşlerini kolaylaştırmak için gerekli ve yeterli şartları oluşturmanın Türkiye’nin önceliği olduğunu ifade etti.

Üç bakan Antalya’da ortak hedefte buluştu Antalya’da bir araya gelen eğitim, spor ve sosyal hizmet bakanları; çocukların ve gençlerin gelişimini merkeze alan politikalar ile yeni yatırım ve iş birliklerini masaya yatırdı.
Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı Burdur’da Sağlığa Hayırsever Desteği: Menderes Mahallesi’ne ASM ve 112 İstasyonu Yapılacak
Daşdöner detaya girmeden seçilen Yücedağ'ı tebrik etti Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Genel Kurulu sonrası açıklama yapan Faruk Daşdöner, tüm üyelere teşekkür ederek yeniden seçilen Başkan Mehmet Yücedağ ve yönetimini tebrik etti, birlik ve beraberlik vurg
Kaş’ta ev yangını can aldı Antalya’nın Kaş ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.
Serik ulaştırma esnafı Tırık’la devam dedi Antalya’nın Serik ilçesinde Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlık Seçimleri tamamlandı. Yapılan seçimlerde mevcut başkan Hulusi Tırık, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.