Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü


Dünya 10.12.2024 22:35:18 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; görüşmede Suriye’deki son durum, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, yeni sürecin Suriye’nin birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğü için önemli olduğunu, Türkiye’nin terörden arındırılmış bir Suriye hedefiyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, ülkedeki iç savaş nedeniyle yurtlarından ayrı kalan Suriyelilerin geri dönüşlerini kolaylaştırmak için gerekli ve yeterli şartları oluşturmanın Türkiye’nin önceliği olduğunu ifade etti.

Ispartalılar Davraz için ücretsiz seferlerin uzatılmasını istiyor Sömestr tatiliyle birlikte Davraz Kayak Merkezi’ne ilgi artarken, Isparta Belediyesi’nin ücretsiz otobüs seferlerini iki günle sınırlı tutması vatandaşların tepkisini çekti.
Dr. Süleyman Basa, Kent Konseyleri Birliği Yönetimine Seçildi TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu’na Seçildi
Yöresel Kıyafetler Şarkikaraağaç’ı salladı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi”, yoğun katılım ve renkli görüntülerle adeta kültürel bir şölene dönüştü. İlçe merkezi ile çevre köylerden gelen yaklaşık 1100 kadını
Ücretsiz seferlerle Davraz’a gittiler, karın keyfini çıkardılar Isparta Belediyesi, sömestre tatilinde çocukların ve ailelerinin tatili daha verimli ve keyifli geçirebilmesi amacıyla Davraz Kayak Merkezi’ne ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. İlk gün otobüslerle Davraz Kayak Merkezi’ne giden
Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnafla Buluştu AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu