Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'da Venezuelalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'da Venezuelalı mevkidaşıyla görüştü


Dünya 23.10.2024 17:20:23 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16. BRICS Zirvesi için gittiği Tataristan’da Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro’yla bir görüşme gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'da Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro’yu kabul etti

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre görüşmede Türkiye ile Venezuela ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Venezuela ilişkilerinin son yıllarda birçok alanda geliştiğini, iş birliğinin daha ileriye taşınması için adımlar atmayı sürdüreceklerini ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in yayılan saldırganlığının sadece Orta Doğu’nun değil dünyanın tamamının huzur ve güvenliğini tehdit ettiğini, uluslararası toplumun İsrail’i durdurmak için acil ve etkili adımlar atması gerektiğini belirtti.

Ankara’da Anlamlı Ödül; Kritik ham maddelerde milli atılım Ankara Üniversitesi Teknokent A.Ş. ve Anadolu Kimya Kozmetik Estetik A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilen Ar-Ge Projelerinin ve yatırımların lansmanı geniş bir katılımla Ankara’da yapıldı.
Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi Kepez Belediyesi’nin “Hayalini, Sürmeye Başla!” mottosuyla hayata geçirdiği kadınlara özel bisiklet eğitimlerinde yeni dönem başvuruları başladı. Eğitimlere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak belirlen
Karagöz'den "Terörsüz Türkiye" vurgusu Antalya’da sivil toplum ile siyasi temsilcileri ortak bir platformda buluşturan Sivil Düşünce Derneği, bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Ejder Karagöz’ü ağırladı.
Başkan Çetin: AK Parti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor AK Parti’nin istişare kültürünü öne çıkaran Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yeni katılımlarla güçlendi.
Antalya Limanı’nın derinliği artırılacak ve ekipmanlar yenilenecek BAİB’in düzenlediği toplantıda ihracatçılar, Antalya Limanı’ndaki yüksek maliyet ve altyapı sorunlarını liman yönetimiyle masaya yatırdı. Q Terminals Antalya, derinlik artırımı ve altyapı yatırımlarıyla limanı güçlendirme sözü ver