Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'da Venezuelalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'da Venezuelalı mevkidaşıyla görüştü


Dünya 23.10.2024 17:20:23 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16. BRICS Zirvesi için gittiği Tataristan’da Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro’yla bir görüşme gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'da Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro’yu kabul etti

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre görüşmede Türkiye ile Venezuela ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Venezuela ilişkilerinin son yıllarda birçok alanda geliştiğini, iş birliğinin daha ileriye taşınması için adımlar atmayı sürdüreceklerini ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in yayılan saldırganlığının sadece Orta Doğu’nun değil dünyanın tamamının huzur ve güvenliğini tehdit ettiğini, uluslararası toplumun İsrail’i durdurmak için acil ve etkili adımlar atması gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin yaşlı nüfusu artıyor: Oran %11,1’e ulaştı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 65 yaş ve üzerindeki nüfus 2020’de 7 milyon 953 bin 555 iken, 2025’te 9 milyon 583 bin 59’a yükseldi.
Antalya büyükşehir belediyesi’nde idari deprem! Meclis gündemine gelen düzenlemeyle 4 birim kapatılıyor, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Zabıta’ya bağlanıyor. İdari yapıda köklü değişiklik meclis kararına kaldı.
Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.
ITSO’dan vergi rekortmeni işletmeye tebrik ziyareti Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, 2024 yılı Gelir Vergisi sıralamasında Isparta genelinde ilk 10’a giren Uğur Pide işletme sahibi Ümit Siyah’ı ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
Süper Lig’de 26. hafta heyecanı başlıyor Trendyol Süper Lig’de 26. hafta yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak.