Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatıyla bayramlaştı


Gündem 21.07.2021 14:30:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatıyla bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile çevrim içi toplantıda bayramlaştı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile bayramlaşma programına video konferans yöntemi ile katıldı.

"Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir" diyen Erdoğan, "Gençlerimiz başta olmak üzere ülkemizin insan kaynağını en verimli şekilde değerlendirmek için tüm kurumlarımızla yoğun gayret içindeyiz" diye konuştu.

KIBRIS TÜRKLERİNİN TEK TALEBİ EGEMEN DEVLET STATÜLERİNİN TANINMASIDIR

Erdoğan bayramlaşmada KKTC ziyaretindeki açıklamalarına ve yankılarına da vurgu yaparak, "Artık Kıbrıs Türklerinin uluslararası görüşmelerde masadaki tek talebi egemen devlet statülerinin tanınmasıdır. Bunun dışındaki tüm teklifler geçerliliğini yitirmiştir" mesajı verdi.

https://youtu.be/fZz3vtD-F6k

Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti