Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istikrar ve güven vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istikrar ve güven vurgusu


Gündem 18.11.2025 16:53:05 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 50. Kuruluş Yıldönümü Programı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin son 23 yılda kazandığı başarıların arkasındaki en büyük etkenin istikrar ve güven ortamı olduğunu vurguladı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congressium’da düzenlenen HAK-İŞ Konfederasyonu 50. Kuruluş Yıldönümü Programı’na katıldı.

Konuşmasında, iktidara geldikleri günden beri sendikalarla diyalog içinde olduklarını ve sorunları masada çözme hedefinde bulunduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin 23 yılda elde ettiği tarihî başarısının gerisindeki en büyük etken, istikrar ve güven ortamının siyasete ve topluma hâkim olmasıdır" dedi. Erdoğan, "Kelebek ömürlü hükûmetlerin yerini liyakatli ve dirayetli kadrolar aldığında ülkenin kısa sürede neleri başarabildiğini hep beraber gördük" yorumunda bulundu.

Ekonomik verileri paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2002 yılında 238 milyar dolar olan milli gelirin 2024 yılında 1,5 trilyon dolara ulaşacağını, kişi başına düşen milli gelirin ise 3 bin 608 dolardan 14 bin 751 dolara yükseleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Merkez Bankası rezervinin 27 milyar dolardan 185 milyar dolara çıktığını ve ihracatın 36 milyar dolardan 270 milyar doları aştığını vurguladı.

Isparta, AB destekli yerel iklim eylemi projesinde pilot il oldu Türkiye’de iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında yürütülen “Türkiye’de Yerel İklim Eylemi için Avrupa Birliği Ortaklığı Projesi” çerçevesinde Isparta pilot iller arasında yer aldı. Proje kapsamında yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla I
Antalya’da otobüs ve taksi ücretleri arttı Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararı alındı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurguladı.
Anadolu Mahallesi Ormanevleri’nde Kentsel Dönüşüm Süreci Başladı Ormanevleri Sitesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin ilk adımı atıldı. Binaların dayanıklılığını belirlemek amacıyla karot alım çalışmalarına başlandı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurgula