Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın sporculara tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın sporculara tebrik


Spor 17.03.2025 16:35:35 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 2025 Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda yarışan millî sporculara, gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür ettiği bir paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan boks şampiyonasında derece alan kadın sporcuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2025 Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'ndaki tarihî başarılarıyla Türkiye'nin gururu olan millî sporculara emekleri için teşekkür ederken, şampiyonada derece alan kadın sporcuların isimleri ve fotoğraflarına da yer verdi.

Yazın ilk partisine hazır olun! Efsaneler aynı sahnede... Yazın ilk partisine hazır olun! Efsaneler aynı sahnede...
Keşanspor ligde kalmayı zora soktu Keşanspor ligde kalmayı zora soktu
Anafartalar, Lalapaşa'ya 3-2 yenildi Anafartalar, Lalapaşa'ya 3-2 yenildi
Yaz tadına kısa bir ara... Meteorolojik uyarılar peş peşe geldi! Yaz tadına kısa bir ara... Meteorolojik uyarılar peş peşe geldi!
Isparta valiliğinden açıklama geldi 24 asker yaralandı Isparta'da askeri kışlada yaşanan olayla ilgili Isparta Valiliği açıklama yaptı. Açıklamda 24 Somali uyruklu askerin yaralandığı belirtildi.