Cumhurbaşkanı Erdoğandan Karakoç ve Zarifoğluna anma


Gündem 8.06.2022 08:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğandan Karakoç ve Zarifoğluna anma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlunu vefatlarının yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlunu vefatlarının yıl dönümünde rahmetle andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kalemlerinden taşan büyük sevdaların, ömürlerine sığmayan büyük davaların iki güzel adamı, edebiyatımızın usta sanatçıları Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlunu vefatlarının yıl dönümünde rahmetle, hasretle yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/RTErdogan/status/1534181413708251137


Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu
Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu
İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini bildirdi. Işıkhan, aile hekimlerinin reçete edebildiği ilaçların sayısını
MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet sayfasında, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu. MİT uyarılarında, hesapların g
ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması