Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa 14. Leo'ya tebrik mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa 14. Leo'ya tebrik mektubu


Dünya 9.05.2025 18:52:55 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa 14. Leo’ya makama seçilmesi münasebetiyle bir tebrik mektubu gönderdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Papa 14. Leo'ya gönderdiği tebrik mektubu İletişim Başkanlığı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Papalık makamına seçilmeniz münasebetiyle sizi Milletim ve şahsım adına en içten duygularla tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tebrik mektubunda, kıymetli bir devlet adamı olan müteveffa Papa Fransuva’nın bölgesel ve uluslararası ihtilafların yoğunlaştığı bir dönemde barış ve hoşgörünün yerleşmesi için büyük çaba sarfederek tüm dünyanın takdirini topladığını söyledi.

https://twitter.com/tcbestepe/status/1920842525104824641

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, mektubunda, “Papa Fransuva’yla kurduğumuz samimi ve yapıcı diyaloğu sizinle de sürdüreceğimize inancım tamdır. Türkiye ile Vatikan arasındaki münasebetlerin daha da ileri taşınmasının, uluslararası alanda hoşgörünün güçlenmesine ve Gazze başta olmak üzere insani trajedilerin sonlandırılmasına önemli katkı sağlayacağı samimi kanaatimdir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca, Gazze başta olmak üzere insani trajedilerinin sonlandırılması için birlikte gayret gösterme temennisinde de bulundu.

Büyükgümüş Burdur ve Isparta’da Teşkilatla Buluşacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş Burdur ve Isparta’da Teşkilatla Buluşacak
Oğuzhan Kız MTAL’den BUCAK TSO’ya Ziyaret Oğuzhan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, eğitime verilen destekler için Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na teşekkür ederek öğrenci üretimi 3D hediyeyi takdim etti.
Bakan Ali Yerlikaya, dev Zeytinköy operasyonunun detaylarını açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün sabah saatlerinde Yeşildere (Zeytinköy) Mahallesi’nde yönelik 2 bin 753 polis, 609 ekip ile düzenlenen dev operasyon hakkında bilgi verdi.
Gazeteci Tarkan Çetin’in acı günü Gazeteci Tarkan Çetin’in teyzesi ve Bomba 32 Haber Sitesi sahibi Ahmet Çetin’in merhume eşi Zülfiye Çetin’in kardeşi Medine Akdağ hayatını kaybetti.
Annenin feryadını duyan Başkan Kocagöz harekete geçti Antalya’nın Kepez ilçesi Gazi Mahallesi 6551 Sokak’ta, eşi ve üç çocuğuyla bir gecekonduda yaşayan Zeynep Aktaş’ın sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısını Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz duydu.