Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İş İnsanı Vasfi Baran’a anlamlı teşekkür

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İş İnsanı Vasfi Baran’a anlamlı teşekkür


6.05.2025 21:00:00 0
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İş İnsanı Vasfi Baran’a anlamlı teşekkür

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, bu yıl da önemli bir medya buluşmasına ev sahipliği yaptı. Türkiye Basın Federasyonu tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen 10. Anadolu Medya Ödülleri töreninde, sağlık sektörüne yaptığı katkılarla dikkat çeken isimlerden olan Biogenlab Genel Laboratuvar Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Vasfi Baran’a teşekkür edildi.


Geçtiğimiz yıl aynı törende, geliştirdiği yenilikçi patoloji laboratuvar hizmetleriyle sağlık alanına kazandırdığı ivme ve bilimsel katkılar nedeniyle ödüle layık görülen Vasfi Baran, bu yıl da takdirle anıldı. Türkiye Basın Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzurunda Vasfi Baran’a bir kez daha teşekkür ederek, Türk sağlık sistemine sunduğu vizyoner yaklaşım ve sürdürülebilir katkıların altını çizdi.


Biogenlab, gerçekleştirdiği çalışmalarla sadece sağlık alanında değil, toplumsal sorumluluk noktasında da önemli bir rol üstleniyor. Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma hedefiyle yürütülen çalışmalar, sektör temsilcileri ve kamuoyu nezdinde takdir toplamaya devam ediyor.
Bu anlamlı törende ismi yeniden onurla anılan Vasfi Baran, bir kez daha Türkiye’nin bilimsel gelişimine ve sağlık alanındaki dönüşümüne liderlik eden isimler arasında yer aldı.

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.