Davraz gondol tesisleri resmen hizmete girdi

Isparta'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Uzun süredir yapımı devam eden Davraz Gondol Tesisleri bugün resmen hizmete girdi.


Turizm 25.02.2024 13:10:00 0
Davraz gondol tesisleri resmen hizmete girdi

Davraz Kayak Merkezi'nin tamamlayıcı bir parçası olarak inşa edilen gondol tesisleri, doğa tutkunlarını ve kayak severleri bekleyen birçok heyecan dolu deneyimi daha erişilebilir hale getiriyor.

Bugün itibariyle hizmete giren Davraz Gondol Tesisleri, uzun süredir bekleyen ziyaretçilerin ve spor tutkunlarının yüzünü güldürdü. Bu tesisler sayesinde, Davraz'ın muhteşem manzaralarını kuşbakışı olarak izleme ve doğa ile iç içe unutulmaz bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuluyor.

Davraz Gondol Tesisleri'nin hizmete girmesiyle birlikte, Isparta ve çevresindeki ziyaretçiler, doğanın sunduğu güzellikleri daha kolay ve konforlu bir şekilde keşfetme imkanına kavuştu. Bu tesisler, bölgenin turizm potansiyeline önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor


Dört Çarpı Dört sergisi Mardin'de açıldı Dört Çarpı Dört sergisi Mardin'de açıldı
Düzce'de ticari taksi tarifesine zam geldi Düzce'de ticari taksi tarifesine zam geldi
Osmangazi’de metruk bina mesaisi     Osmangazi’de metruk bina mesaisi    
Başkan Zeyrek: "Hata yapan bensem, benim de yanlışlarımı yazın" Başkan Zeyrek: "Hata yapan bensem, benim de yanlışlarımı yazın"
Doç. Dr. Filiz Eryılmaz açıkladı: Küçük yatırımcı ne yapmalı? Doç. Dr. Filiz Eryılmaz açıkladı: Küçük yatırımcı ne yapmalı?