Denizli’de 23 Nisan coşkusu sahalara taşınıyor

Denizli’de 23 Nisan coşkusu sahalara taşınıyor


Yaşam 16.04.2025 14:03:25 0
Denizli’de 23 Nisan coşkusu sahalara taşınıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği futbol turnuvası ile çocuklara hem eğlenceli hem de sportif bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

DENİZLİ (İGFA) - 18-22 Nisan 2025 tarihleri arasında Doğan Seyfi Atlı Stadyumu’nda gerçekleşecek turnuvada, 2016-2017 doğumlu sporculardan oluşan tam 20 takım sahaya çıkacak.

Toplamda 400 minik futbolcu, dostluk ve centilmenlik içinde kıyasıya mücadele edecek. Turnuva, çocukların fiziksel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra takım ruhu, dayanışma ve spor sevgisini pekiştirmeyi amaçlıyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye İncilipınar Spor Merkezi'nin (0258) 211 00 70 numaralı telefonundan ulaşılabiliyor.

Gölcük Tabiat Parkı, mobil erişime kavuştu Isparta’nın gözde doğal alanlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı, artık mobil erişim sorununu tamamen geride bıraktı.
Edirne Süloğlu Belediyesi'nden okullara destek sürüyor Edirne Süloğlu Belediyesi'nden okullara destek sürüyor
Tiyatronun coşkusu Bursa'yı sardı Tiyatronun coşkusu Bursa'yı sardı
Prof. Dr. Mehmet Akalın'a uluslararası görev Prof. Dr. Mehmet Akalın'a uluslararası görev
Antalya Kumluca’da otomobille motosiklet çarpıştı Antalya Kumluca’da otomobille motosiklet çarpıştı