Gündem

Gündem Haberleri

Dev maç şifresiz yayınlanacak


Gündem 31.05.2021 02:00:00 0
Dev maç şifresiz yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, THY Avrupa Ligi final maçı Anadolu Efes-Barcelona karşılaşmasının şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu duyuruyu Twitter hesabından yaptı.

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Basketbol severlerin yoğun talebi sonrası yayıncı kuruluş ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Euro League şampiyonluğu için parkeye çıkacak temsilcimiz Anadolu Efes’in final maçı beINSPORTSHABER’de şifresiz olarak yayınlanacaktır. Başarılar @AnadoluEfesSK" dedi.

https://twitter.com/kasapoglu/status/1398994103124246529

Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edilmek üzere gölden çıkarıldı Isparta’da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip tarafından gölden çıkarılarak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komuta
Merve’nin minikleri yine destan yazdı Merve’nin minikleri yine destan yazdı
Emeklilere kamu sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim: 31 Aralık'a kadar uygulanacak Emeklilere kamu sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim: 31 Aralık'a kadar uygulanacak
Kepez’den kârlı yol yapımı Kepez Belediyesi, hem yol açıyor hem de tasarruf sağlıyor. Yol inşasında oluşan kaya hafriyatı, aynı alanda kurulan şantiyede, mobil taş kırma makinesi konkasörle zemin kaplama malzemesine dönüştürülüyor.