DEVA: “Sağlıkta şiddetin her türlüsüne karşıyız”


Gündem 16.06.2021 18:30:00 0
DEVA: “Sağlıkta şiddetin her türlüsüne karşıyız”

DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu, Kayseri’nin Develi ilçesinde nöroloji uzmanı Dr. Erdal Kurt’un iş çıkışı evine gittiği sırada hastası tarafından silahlı saldırıya uğraması üzerine açıklamada bulundu.

KAYSERİ (İGFA) - DEVA Partisi’nin sağlıkta şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu bildiren Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu, sağlık çalışanlarının normalden çok daha fazla iş yükü altında kaldığını belirterek, sağlık çalışanlarının tüm bunlara karşı bir de kendilerine yöneltilen şiddetle mücadele etmek zorunda kalmaması gerektiğini söyledi.
Siyasi iktidarın bu sorunun çözümüne yönelik ciddi tedbirler almadığını öne süren Hatipoğlu, "Önleyici politikalar oluşturulmamaktadır. Sağlıkta şiddet sorununu çözebilmek için güvenlik uzmanları, hukukçular, sosyologlar gibi çok farklı branşlardan oluşacak bir ekiple sağlıkta şiddet kapsamlı şekilde değerlendirilmeli ve çözüm önerileri geliştirilmelidir" diye konuştu.


Güzel hizmetler yapacağız Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Baş...
ASL GERİ DÖNÜŞÜMDEN BAŞKAN ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ASL GERİ DÖNÜŞÜMDEN BAŞKAN ÖZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Antalya'da alkollü sürücünün çarptığı yaya öldü Antalya'nın Alanya ilçesinde, Seki Mahallesi D-400 karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu 55 yaşındaki Mine Elmacıoğlu hayatını kaybetti.
Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yenide...
Kemer’de dere temizliği Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere yatağında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.