DEVAdan Kocaelispora 55. yıl mesajı

Kocaelispor’un kuruluşunun 55’inci yılı nedeniyle bir mesajı yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, sporcuları, kulüp idarecilerini ve taraftarları tebrik etti.


Gündem 25.04.2021 01:30:00 0
DEVAdan Kocaelispora 55. yıl mesajı
KOCAELİ (İGFA) - DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, mazisi başarılarla dolu olan ve kentin gurur kaynaklarından olan Kocaelispor’un kuruluşunun 55’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kocaeli’nin en önemli marka değerlerinden olan Kocaelispor’un kuruluşunun 55’inci yıldönümünü coşku ile kutladıklarını ifade eden Başkan Koç, mesajında, "Mazisi nice başarı, şampiyonluk ve rekorlar ile dolu olan Kocaelispor, inanıyorum ki önümüzdeki dönemde hak ettiği başarıları tekrar kazanacak ve kentimize yeniden şampiyonluklar yaşatacaktır.  Kentimizin gençlerine sporu sevdiren ve tarihi boyunca göğsümüzü kabartan Kocaelispor’un 55’inci yılını tekrar kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi
Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ