Diyanet'ten hicri yeni yıl mesajı

Diyanet'ten hicri yeni yıl mesajı


Yaşam 7.07.2024 13:25:36 0
Diyanet

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hicri yeni yıl dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hicri yeni yıl dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Prof. Dr. Erbaş, mesajında, "Hz. Peygamber (s.a.s.)’in Mekke-i Mükerreme’den Medine-i Münevvere’ye hicretini esas alan Hicri Takvimin 1446. yıl dönümünde tüm İslam aleminin yeni yılını tebrik ediyor, hicri 1446 senesinin ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve bereket dolu bir yıl olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.


Antalya'da hava durumu! 6.10.2024 Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi öğretim üyelerine ödül Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen nadir ve zorlu operasyonun bilimsel çalışması Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi’nde bu yıl en iyi bildiri ödülüne layık görüldü.
Burdur Baro'suna ilk kadın seçildi Burdur Barosu başkanlığına Meltem Özdemir seçildi. İlk kadın baro başkanı unvanını kazanan Özdemir, 162 oy alarak seçimleri kazandı. Detaylar haberimizde.
Altın Portakal Film Festivali" geleneksel kortejiyle başladı Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 61’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin geleneksel Cam Piramit önünden başlayan kortej geçişine, aralarında Salih Güney, Burak Serdar Şanal, Mehmet
Ak Parti ve Milletvekili Mustafa Oğuz vefat eden teyzesi Hatice Dalgar için mesaj paylaştı Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, teyzesi olan eski kadın kolları başkanı ve mevcut il genel meclis üyesi Hatice Dalgar vefat etti.