Doğa Koleji öğrencileri Meclis toplantısına katıldı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta Doğa Koleji t-MBA Kariyer Liderlik Akademisi öğrencileri ile bir araya geldi.


Siyaset 8.06.2024 12:43:00 0
Doğa Koleji öğrencileri Meclis toplantısına katıldı

Isparta Doğa Koleji'nin vizyoner eğitim anlayışını yansıtan en önemli projelerinden biri olarak öne çıkan t-MBA Kariyer Liderlik Akademisi, öğrencilere topluma duyarlı, özgüven sahibi ve yenilikçi liderler olarak yetiştirme misyonunu başarıyla devam ettiriyor.

Bu kapsamda, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in daveti, sıcak ve destekleyici yaklaşımı ile, Isparta Doğa Koleji öğrencileri, t-MBA Kariyer programı dahilinde belediyenin aylık meclis toplantısına katılma fırsatı buldular. Başkan Başdeğirmen, öğrencilere kariyer yollarında ilerlerken toplumsal sorumluluk ve liderlik vasıflarının önemini vurgulayan değerli nasihatlerde bulundu.

Bu toplantı, öğrenciler  yerel yönetimlerin işleyişi, karar alma süreçleri ve demokratik mekanizmalar hakkında derinlemesine bilgiler edindiler ve harika kazanımlar sağladılar.  Öğrenciler, meclis üyelerinin gündem maddelerini değerlendirme  ve karar verme süreçlerini yakından izleme şansı elde ettiler, bu da onların genel kültürlerini ve Toplumsal bakış süreçlerine ciddi katkı sağladı.

Isparta Doğa Koleji öğrencileri, Liderlik Akademisi'nde edindikleri bilgilerle toplumun her alanında öncü ve örnek bireyler olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, Başkan Başdeğirmen’in  öğrencilere gösterdiği ilgi ve sağladığı destek, bu genç lider adaylarının özgüvenlerini artırarak onları geleceğe daha iyi hazırlamaktadır.

Isparta Doğa Koleji Kurucusu Temsilcisi Kamil Tamtürk, bu anlamlı etkinlik için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürleri iletti.

Isparta’da İlk Taziye Evi Açıldı BEKDER öncülüğünde ve belediye desteğiyle hizmete giren taziye evi, ilk olarak Şerife Tunç için kapılarını açarak vatandaşların acılarını birlikte paylaşmasına imkan sağladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor
Bayramda ulaşımda yoğunluk: 12 milyonu aşkın araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı döneminde otoyol ve köprülerden toplam 12 milyon 338 bin 48 aracın geçiş yaptığını açıkladı.
Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.
Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile Hacıkadın Kent Ormanı, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.