DSİ 18. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı Tarihini Açıkladı

Isparta ve çevre illeri kapsayan Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü, merakla beklenen sürekli işçi alımı sürecinde kritik aşamaya gelindiğini duyurdu.


Gündem 1.03.2026 03:46:00 0
DSİ 18. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı Tarihini Açıkladı

Başvuru yapan adaylar arasından şartları sağlayanların belirlenmesiyle birlikte, gözler asıl ve yedek isimlerin belirleneceği noter kurasına çevrildi.

Bölge Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek 40 sürekli işçi kadrosu için süreç takvimi netleşti. 8–19 Aralık 2025 tarihleri arasında evraklarını teslim eden adayların belgeleri komisyonlarca titizlikle incelenerek nihai listeler oluşturuldu. İŞKUR tarafından bildirilen ve şartları taşıyan adaylar arasından, açık iş sayısının dört katı kadar yedek adayın belirleneceği kura çekimi, 2 Mart 2026 Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

İstihdam edilecek personelin belirleneceği noter kurası, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında bulunan DSİ Misafirhanesi konferans salonunda halka açık bir şekilde yapılacak. Kurumdan yapılan açıklamada, çekilişin tam şeffaflık ilkesi gereği DSİ 18. Bölge Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlanacağı belirtildi. Kuraya bizzat katılmak isteyen adayların kimlik kartlarıyla birlikte salonda hazır bulunmaları gerekiyor.

DSİ yetkilileri, yayımlanan bu duyurunun yasal olarak tebligat niteliği taşıdığını ve adaylara posta yoluyla ya da telefonla ayrıca bir bildirim yapılmayacağını hatırlattı. Başvuru sahiplerinin hak kaybına uğramaması için kura sonuçlarını ve süreci kurumun resmi internet sitesinden takip etmeleri büyük önem taşıyor.

Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve
Duruşmadan Mangala: CHP’li Yöneticilerden Tepki Çeken Görüntüler Muhittin Böcek’in rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşmasına destek vermek için Antalya’ya gelen CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki yöneticiler, duruşma devam ederken adliyeden ayrılıp Konyaaltı’nda mangal keyfi
Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez Kaymakamlığı binasında silah seslerinin duyulduğu bildirildi. Olayın ardından binada bulunan vatandaşlar ve çalışanlar tedbir amacıyla tahliye edildi.