Dünya Türk Birliği’nden Bursa Valisi Ayyıldız’a ziyaret

Dünya Türk Birliği’nden Bursa Valisi Ayyıldız’a ziyaret


Gündem 4.02.2025 18:14:22 0
Dünya Türk Birliği’nden Bursa Valisi Ayyıldız’a ziyaret

Dünya Türk Birliği Güney Marmara Bölge Başkanlığı ve yönetimi Bursa Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti

Enver GÜLER / BURSA  (İGFA) - Dünya Türk Birliği Güney Marmara Bölge Başkanı Cemalettin Açar, Bölge Başkan Yardımcısı İsmail Komar, İl Başkanı Dr Kazım Recep Mamlagil, Genel Merkez Genel  Sekreteri Enver Güler, Bölge Başkan yardımcısı Fatih Halisdemir,  Bölge Başkan yardımcısı Hasan Tüfekçi ve Bölge Başkan yardımcısıdır Bünyamin Akdemir Vali Ayyıldız’a çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Yeni faaliyete başlayan Güney Marmara bölge yönetimi, birliğin faaliyetlerini ve Türk Dünyası’nın geleceğine yönelik çalışmaları Vali Ayyıldız’a aktardılar.

Yönetim Kurulu Vali Ayyıldız’a plaket takdim ederken, Vali Ayyıldız da yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Isparta Belediyesi Fenerbahçe’nin rövanş maçı için dev ekran kuruyor Isparta Belediyesi Fenerbahçe’nin rövanş maçı için dev ekran kuruyor
Batı Akdeniz'in en yaşlı şehri Burdur oldu Türkiye İstatistik Kurumu'ndan açıklanan verilerine göre, Burdur bölgesinin en yaşlı şehirleri arasında yer aldı.
Serik’te trafik kazası: Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi başhekim yardımcısı yaptı Serik’te trafik kazası: Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi başhekim yardımcısı yaptı
Farkındayım: Gençlerde sağlıklı yaşam ve bilinçli davranış teşviki Farkındayım: Gençlerde sağlıklı yaşam ve bilinçli davranış teşviki
Yerel basın dayanışma ve aile bağları ile güçlendi Yerel basın dayanışma ve aile bağları ile güçlendi