Düzce ve Bolu'daki motosiklet satışlarında şok mağduriyet!

Düzce ve Bolu'daki motosiklet satışlarında şok mağduriyet!


Gündem 20.03.2025 13:05:31 0
Düzce ve Bolu

Düzce’de Cedidiye Mahallesi Eski Bolu Caddesi üzerinde ve Bolu’da İhsaniye Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir motosiklet satış firmasının uyguladığı yöntemler, mağdurları isyan ettirdi. İddiaya göre firma, 36 ay taksitle ve 3 ay ödemesiz olarak satış yaptığı müşterilerine tek senet imzalatarak büyük bir mağduriyet oluşturdu.

Hakan ÇAKIR / DÜZCE (İGFA) - Alınan bilgiye göre,  Düzce ve Bolu'da faaliyet gösteren motosiklet firmasının müşterilerin ödemelerini elden, firma tarafından verilen taksit kartları ile gerçekleştirirken, taksitlerini ödeyen müşterilerin ödemelerinde kısa süreli düzensizlik olması ardından birçok kişi icra şoku ile karşı karşıya kaldı.

Firmanın, sanki hiçbir ödeme yapılmamış gibi borçları icraya vermesi sonucu 190 bin TL’ye alınan motosikletin icra bedeli 280 bin TL’ye ulaştı.

Bununla da yetinmeyen firma, mağdurların taksitlendirme talebi karşısında 500 bin TL talep ederek vatandaşları ikinci bir şoka uğrattı.

Mağdurların sayısının her geçen gün arttığı öğrenilirken, bu yöntemle ticaret yapan firmaya yetkili makamlar tarafından herhangi bir inceleme yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Mağdurlar, yetkililerden acil bir müdahale bekliyor.

Vali Erin, Bursaspor ve Isparta32spor heyetini ağırladı Vali Abdullah Erin, müsabaka öncesinde Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile ISBAŞ Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberlerindeki heyeti Valilikte ağırlayarak her iki kulübe de başarılar diledi.
Isparta'da ev kiraları aldı başını gitti Isparta emlak piyasasında 2026 yılı kiralık daire fiyatları belli oldu. Son dönemde yaşanan artışlarla birlikte bazı mahallelerde kiralar "cep yakacak" seviyelere ulaştı.
Bir haftada 39 firari yakalandı! Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 1-7 Şubat 2026 tarihleri arasını kapsayan dev asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Koca Yusuf Köy Geleneğine Sahip Çıktı Kılıç Köyü’nde düzenlenen bilardo turnuvası, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarken Başkan Parlak da etkinliği yerinde takip etti.
Belediye-İş Sendikası’nda Soner Sav dönemi Belediye-İş Sendikası’nda kongre yapıldı. Başkanlığa Soner Sav seçildi.