Edirne'de Keşan Ülkü Ocakları'nda görev değişimi

Edirne'de Keşan Ülkü Ocakları'nda görev değişimi


Gündem 8.05.2025 09:19:00 0
Edirne

Edirne'de Keşan Ülkü Ocakları’nda devir teslim töreni yapıldı. Yiğit Yamalı, başkanlık görevini Evren Bulut’a devretti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Keşan Ülkü Ocakları’nda düzenlenen törenle başkanlık devir teslimi gerçekleşti. Törene, Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Çetin, MHP Keşan Belediye Meclis Üyesi Serdar Duman, MHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özkaya, partililer ve Ülkü Ocakları mensupları katıldı. Yiğit Yamalı, başkanlık görevini Evren Bulut’a devretti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Çetin, törende yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları’nın milletin geleceği için önemine vurgu yaptı.

“Ülkü Ocakları, geleceğimizin teminatı olan genç bozkurtları yetiştirir" diyen Çetin, "Teşkilatçılığımız samimiyet, liyakat ve sadakat içermeli. Bugün Doğu Türkistan’da, Gazze’de zulüm varsa bu bizim eksikliğimizdendir. Çok çalışıp Türk milletini küresel bir aktör haline getirmeliyiz. Ülkücüler vatanı delice sever, uğrunda ölebilecek kadar sevmek budur.” diyerek, Keşan’ın Milliyetçi Ülkücü Hareket için önemine değinerek, görev değişiminin hayırlı olmasını diledi.

Yamalı’dan memnuniyetini ifade eden Çetin, Bulut’a başarılar diledi.

Tören sonunda Keşan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Yiğit Yamalı, Kur’an-ı Kerim’e sarılı Türk bayrağını üç kez öperek Evren Bulut’a teslim etti. Bulut da bayrağı aynı şekilde öperek görevi devraldı. Tören, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.