Eğirdir Belediyespor Kulübü Sporcularından 3 altın 2 bronz


Gündem 2.12.2019 23:45:00 0
Eğirdir Belediyespor Kulübü Sporcularından 3 altın 2 bronz

Eğirdir Belediyespor Kulübü Sporcularımızdan 3 altın 2 bronz.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün talimat ve destekleriyle faaliyetine devam eden Eğirdir Belediyespor Taekwondo Kulübümüz geçtiğimiz hafta sonu Gelendost Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Miryakefalon İller Arası Festivaline katıldılar. Karşılaşmalar minikler ve yıldızlar kategorilerinde 12 ilden 450 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.


Eğirdir Belediyespor Kulübü Teakwondo öğrencileri 3 Altın ve 2 Bronz madalya ile göğsümüzü kabarttı ve ayrıca madalya dışında birinci olan sporcularımıza para ödülü verildi.
Eğirdir Belediye Spor Taekwondo Kulübü Belediyemiz Personeli Antrenör Kadir EKEN ve öğrencilerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.


DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ
F atımanur Fetiye KAYNAK 27 Kg. Birinci
Ümmüay ÖZDAMAR 45 Kg. Birinci
Elif ILGAZ ÇAM 59 Kg. Birinci
Mehmet İNCE 57 Kg. Üçüncü
Muhamed Emin ÇETİN +65 Kg. Üçüncü

Veli Gök’ten İklim değişikliğine karşı akıllı tarım hamlesi Proje adamı eski belediye başkanından üreticilere stratejik üretim önerisi: Doğru ürün, yüksek kazanç.
SEKA Sanat'ta Cumhuriyet nakışı SEKA Sanat'ta Cumhuriyet nakışı
Bursa Yıldırım'da Hacı Seyfettin Sanat ve Zanaat Merkezi açıldı Bursa Yıldırım'da Hacı Seyfettin Sanat ve Zanaat Merkezi açıldı
Dilovası’nda Başkan Büyükakın'a 'gönülden' teşekkür Dilovası’nda Başkan Büyükakın'a 'gönülden' teşekkür
Manisa'da Başkan Dutlulu'dan iki ilçeyi yerinde dinledi Manisa'da Başkan Dutlulu'dan iki ilçeyi yerinde dinledi