Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

Eğirdir Belediyesi, 1202 metrekarelik Altınkum Plajı işletme tesisini kiralamak için ihale düzenliyor.


Gündem 11.03.2025 21:36:00 0
Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

5 yıllığına kiralanacak plaj için belirlenen yıllık kira bedeli 100 bin TL olarak açıklandı.

İhale 25 Mart’ta Yapılacak

Belediye, plajın yanı sıra 351 metrekarelik bir işyerini de yıllık 60 bin TL’den 5 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu taşınmazların kiralama ihalesi, 25 Mart 2025 Salı günü saat 14.30'da Eğirdir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgelerle birlikte Eğirdir Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor.

'Emekli maaşı'nı almak için dilekçe yazan Muhittin Böcek'e ret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ünvanı elinden alınan tutuklu Muhittin Böcek'in dairelerine, araçlarına, nakit parasına, başkanlık maaşına, huzur hakkı ödemelerine ve emekli maaşına soruşturma kapsamında el konuldu.
Isparta Emniyeti’nden Bir Haftalık Bilanço Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 25-31 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Bir haftalık sıkı takip sonucunda 46 aranan şahıs adalete teslim edildi.
Antalya’daki otobüs faciasında can kaybı 10’a çıktı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sis ve kaygan yolun neden olduğu otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu. Hayatını kaybedenler arasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sudem Çakmak da bulunuyor.
Isparta Müftülüğü’nden Berat Kandili’ne özel program Isparta Müftülüğü, Berat Kandili dolayısıyla 2 Şubat Pazartesi günü Peygamber (Kavaklı) Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve duaların yer alacağı özel bir program düzenliyor.
Otobüs Kazası Üniversiteyi Yasa Boğdu Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 10 Kişiden 3’ünün Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olduğu Belirlendi