Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

Eğirdir Belediyesi, 1202 metrekarelik Altınkum Plajı işletme tesisini kiralamak için ihale düzenliyor.


Gündem 11.03.2025 21:36:00 0
Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

5 yıllığına kiralanacak plaj için belirlenen yıllık kira bedeli 100 bin TL olarak açıklandı.

İhale 25 Mart’ta Yapılacak

Belediye, plajın yanı sıra 351 metrekarelik bir işyerini de yıllık 60 bin TL’den 5 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu taşınmazların kiralama ihalesi, 25 Mart 2025 Salı günü saat 14.30'da Eğirdir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgelerle birlikte Eğirdir Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor.

ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Katar’da meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Hv. Svm. Binbaşı Sinan Taştekin’in Ispartalı olduğu öğrenildi; acı haber kentte büyük üzüntüye neden oldu.
ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Türel’den Böcek’e: “Geçmişinle Çelişiyorsun” Menderes Türel, Muhittin Böcek’in geçmiş açıklamaları ile mahkeme ifadeleri arasında çelişki olduğunu savunarak, “Açıklanamaz servet yalanla gizlenemez” dedi.