Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

Eğirdir Belediyesi, 1202 metrekarelik Altınkum Plajı işletme tesisini kiralamak için ihale düzenliyor.


Gündem 11.03.2025 21:36:00 0
Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

5 yıllığına kiralanacak plaj için belirlenen yıllık kira bedeli 100 bin TL olarak açıklandı.

İhale 25 Mart’ta Yapılacak

Belediye, plajın yanı sıra 351 metrekarelik bir işyerini de yıllık 60 bin TL’den 5 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu taşınmazların kiralama ihalesi, 25 Mart 2025 Salı günü saat 14.30'da Eğirdir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgelerle birlikte Eğirdir Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor.

Fitre ve Zekâtlarınız ihtiyaç sahiplerine resmi olarak ulaşacak Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla zekât, fitre, fidye ve iftar bağış kampanyası başlattı. “Haydi Isparta! Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” çağrısıyla hayırseverler ihtiyaç sahiplerine destek olmaya.
Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda Sahur buluşması Isparta Kyk'ya bağlı Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda barınan öğrenciler, sahur vaktinde gerçekleştirilen ziyaretle bir araya geldi.
Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.