Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

Eğirdir Belediyesi, 1202 metrekarelik Altınkum Plajı işletme tesisini kiralamak için ihale düzenliyor.


Gündem 11.03.2025 21:36:00 0
Eğirdir belediyesi altınkum plajı ve işyerini kiraya veriyor

5 yıllığına kiralanacak plaj için belirlenen yıllık kira bedeli 100 bin TL olarak açıklandı.

İhale 25 Mart’ta Yapılacak

Belediye, plajın yanı sıra 351 metrekarelik bir işyerini de yıllık 60 bin TL’den 5 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu taşınmazların kiralama ihalesi, 25 Mart 2025 Salı günü saat 14.30'da Eğirdir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgelerle birlikte Eğirdir Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor.

Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve
Duruşmadan Mangala: CHP’li Yöneticilerden Tepki Çeken Görüntüler Muhittin Böcek’in rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşmasına destek vermek için Antalya’ya gelen CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki yöneticiler, duruşma devam ederken adliyeden ayrılıp Konyaaltı’nda mangal keyfi
Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez Kaymakamlığı binasında silah seslerinin duyulduğu bildirildi. Olayın ardından binada bulunan vatandaşlar ve çalışanlar tedbir amacıyla tahliye edildi.