Eğirdir Pınar Pazarı’na doğalgaz için kazma vuruldu

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Pınar Pazarı Mahallesi'nde doğalgaz altyapı çalışmaları için temel atma töreni düzenlendi. Mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri hizmete kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.


Gündem 20.05.2025 00:33:00 0
Eğirdir Pınar Pazarı’na doğalgaz için kazma vuruldu

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Pınar Pazarı Mahallesi’nde doğalgaz altyapı çalışmalarının başlangıcını simgeleyen temel atma töreni, mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene Eğirdir Kaymakamı, Belediye Başkanı, yüklenici firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan konuşmalarda, doğalgazın mahalleye konfor, temizlik ve ekonomik katkı sağlayacağı vurgulandı.

Belediye Başkanı törende yaptığı konuşmada, “Yıllardır doğalgaz bekleyen Pınar Pazarı sakinlerimizin bu hizmete kavuşması bizleri de son derece mutlu etti. Mahallemizin yaşam kalitesini artıracak bu yatırım, ilçemizin gelişimi açısından da önemli bir adım,” dedi.

Törenin ardından, doğalgaz hattı için ilk kazma sembolik olarak vuruldu. Çalışmaların önümüzdeki aylarda tamamlanarak yıl sonuna kadar hanelere gaz verilmesi hedefleniyor.

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

Kayseri Talas'ta muhtarlardan birlik ve beraberlik mesajı Kayseri Talas'ta muhtarlardan birlik ve beraberlik mesajı
İzmit ayçiçek tarlalarından yağ üretecek İzmit ayçiçek tarlalarından yağ üretecek
Gebze’de hafriyat yoluna 4 aşamalı güçlendirme Gebze’de hafriyat yoluna 4 aşamalı güçlendirme
İzmir Büyükşehir'den vatandaşlara HIV testi desteği İzmir Büyükşehir'den vatandaşlara HIV testi desteği
Balkanlı 352 öğrenci Keşan’da milli teknolojiyle tanıştı Balkanlı 352 öğrenci Keşan’da milli teknolojiyle tanıştı