Eğirdir'de 7 adet el bombası bulundu

Isparta’nın Eğirdir ilçesindeki Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası bulundu. Bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, bombaların çıkarılması için uzman ekip çağrıldı.


Gündem 23.06.2024 22:28:00 0
Eğirdir

Olay, Eğirdir ilçesine bağlı Babasultan mevkii halk plajında yaşandı. Gölde yüzmekte olan bir vatandaş, kıyıda patlayıcı maddeye rastladı ve durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, yaptıkları incelemede gölde 7 adet el bombası olduğunu tespit etti. Bunun üzerine ekipler, bölgeyi güvenlik çemberine alarak plajı giriş ve çıkışlara kapattı.

Bombaların güvenli bir şekilde çıkarılması için İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan bomba imha uzmanlarının bölgeye gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz ay da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası bulunmuştu. Böylece, bir ay içinde gölde toplam 14 adet el bombası tespit edilmiş oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor


Doğal gazda Temmuz tarifesi değişmedi Doğal gazda Temmuz tarifesi değişmedi
Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt'tan Bakan Yardımcısı Abdülkadir Polat'a ziyaret  Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt'tan Bakan Yardımcısı Abdülkadir Polat'a ziyaret 
Nevşehir’de milli takım coşkusu yaşandı Nevşehir’de milli takım coşkusu yaşandı
GES yatırımları yılda 900 binin üzerinde ağacı kazandıracak GES yatırımları yılda 900 binin üzerinde ağacı kazandıracak
Bursa'da bu yıl ikincisi düzenlenecek Bursa'da bu yıl ikincisi düzenlenecek