Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki sürücü Baran Duman ile Serik’li Lütfi Can Duran yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.


1.01.2026 14:21:00 0
Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti

Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde meydana gelen trafik kazasında iki genç yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde Isparta Eğirdir’e bağlı Kırıntı Köyü mevkiinde yaşanan kazada, 18 yaşındaki Baran Duman’ın kullandığı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Baran Duman ile yolcu Serik’li Lütfi Can Duran olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan diğer yolcu Burak A. ise olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kazanın ardından jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden Baran Duman ve Serik’li Lütfi Can Duran’ın vefatı aileleri ve yakınlarını yasa boğdu.

MAKÜ gururlandırdı! 3 alanda sıralamada MAKÜ, Times Higher Education 2026 Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralamalarında iki yeni alanı daha ekleyerek ilk kez üç disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer aldı.
Burdur Karamusa için kritik su zirvesi Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, Tefenni ilçesine bağlı Karamusa Köyü’nde bulunan su kaynağının kullanımı, yürütülen proje ve devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Bakan Memişoğlu: Atamalar 2026 KPSS sonrası yapılacak Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yeni personel alımlarının 2026 KPSS sonrasında yapılmasının hedeflendiğini açıkladı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, sağlık yatırımları, tütünle mücadele ve randevu sistemine da
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ali Ak oldu AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı; Gencer Kondalı’nın ayrılmasının ardından ilçe başkanlığı görevine İl Genel Meclis Üyesi ve iş insanı Ali Ak getirildi.
Aksu Belediye Başkanı Yıldırım’dan İletişim Başkanlığı’na ziyaret Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’u ziyaret ederek yerel yönetimler ile kamu kurumları arasındaki iletişim ve iş birliği konularını görüştü.