Emniyet personeli 10 yıl branştan ayrılamayacak


Gündem 26.05.2021 11:30:00 0
Emniyet personeli 10 yıl branştan ayrılamayacak

Emniyet Genel Müdürlüğü yönetmelikte değişikliğe gitti. Branşa aktarılan personel 10 yıl süreyle branştan ayrılamayacak.

ANKARA (İGFA) - Emniyet Hizmetleri Sınıfı Branş Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yönetmelik gereğince branşa aktarılan emniyet personelinin 10 yıl süreyle branştan ayrılamayacağı kaydedildi. Bu süre dolmadan branştan çıkartılan ve kalan süreyi tamamlaması için çevik kuvvet birimlerinde görevlendirilen personel, bu birimde 6 yıl çalışması halinde genel hizmet kadrosuna aktarılacak. Belirtilen usule göre branşa aktarılan personel, idare tarafından yapılan branştan çıkarma işlemi hariç 10 yıl süreyle branştan ayrılamayacak.

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Branş Yönetemliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe ulaşmak ve okumak için tıklayabilirsiniz


Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.
Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir! Türkiye'de sayıları 10 milyondan fazla olduğu belirtilen başıboş köpekler ülkemizin yıllık 54 milyar dolar gelir sağladığı turizm sektörü için de bir tehdit! TÜRÇEV, Türkiye'nin mavi bayraklarının geri alınabileceği uyarısında bul
Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edilmek üzere gölden çıkarıldı Isparta’da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip tarafından gölden çıkarılarak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komuta