Erasmus öğrencileri Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde

Erasmus öğrencileri Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde


Gündem 12.12.2024 10:20:09 0
Erasmus öğrencileri Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin “Çocuklar bilim ve sanatla buluşsun, bu topraklar yeni Aziz Sancarlar çıkarsın” mottosuyla hayata geçirdiği Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi, Erasmus programı kapsamında İtalya ve İspanya’dan gelen öğrenci ve öğretmenlere ev sahipliği yaptı.Ziyaret, farklı kültürlerden gelen öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sunarken Beylikdüzü’nün bilim ve sanat alanında öncü bir şehir olma hedefini bir kez daha gözler önüne serdi.

İSTANBUL (İGFA) - Yaşar Acar Fen Lisesi tarafından yürütülen Erasmus Öğrenci Değişimi Programı kapsamında İtalya ve İspanya'dan gelen öğrenciler, Beylikdüzü Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’ni gezerek bilim ve sanatla dolu bir deneyim yaşadı.Öğrenciler, bilim ve sanatla iç içe geçen bu alanlarda keyifli vakit geçirirken bol bol hatıra fotoğrafı çekti.Ziyaret, farklı kültürlerden gelen öğrenciler için unutulmaz bir deneyim sunarken Beylikdüzü’nün bilim ve sanat alanında öncü bir kent olma hedefini bir kez daha gözler önüne serdi.

ÇALIK: BEYLİKDÜZÜ’NÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI

Beylikdüzü Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, merkezin evrensel bilime ve sanata katkı sağlayan bir yer olacağını vurguladı. Başkan Çalık, “Bu özel merkez, bilimin ve sanatın evrensel anlamını kentimizde yaşatacak. Beylikdüzü’nün dünyaya açılan kapısı olacak” dedi. Başkan Çalık, öğrencilerle sohbet ederek bilime olan ilgilerini artıracak projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Burdur’da rekor ihale: AVM projesi yeni bir dönem başlatıyor 501,5 milyon TL’lik rekor teklifle satılan AVM arazisi, Burdur’u ticaret, turizm ve konutta yeni bir cazibe merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor.
ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut Sahada: İş Dünyasıyla Kritik Temaslar ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut, saha çalışmalarını sürdürerek iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi; ziyaretlerde Isparta’nın ticari potansiyeli, otomotiv sektörü ve esnafın beklentileri masaya yatırıldı.
Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor Antalya Aksu’daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçek uçaklar üzerinde uygulamalı eğitim ve yenilikçi öğrenci projeleriyle Türkiye’nin havacılık alanındaki en iddialı eğitim merkezlerinden biri ola
Gözaltına alınan Böcek'in şoförleri tutuklandı Muhittin Böcek’in iki şoförü, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından “rüşvet” iddiasıyla, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Her iki ismin de tutuklandığı öğrenildi.
Özgür Özel’in Antalya Çıkışı “Keşke”lerle Gölgelendi Vatandaşlar ve siyasi gözlemciler, Özel’in partisinin bürokratına bile hesap soramadığını, bu nedenle güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu belirtiyor.