Erdoğan, Akşener'e açtığı davalardan vazgeçti

Erdoğan, Akşener'e açtığı davalardan vazgeçti


Gündem 30.10.2024 14:07:00 0
Erdoğan, Akşener

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti'nin kurucu başkanı Meral Akşener hakkındaki dava ve şikayetlerinden vazgeçti.

Siyasi gelişmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın sosyal medya hesabından duyurdu.

Avukat Aydın, yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız, Meral Akşener hakkında vaki olan dava ve şikayetlerinden vazgeçmiştir. Bu çerçevede Cumhurbaşkanına hakaret suçundan açılan üç soruşturma dosyasında şikayetten vazgeçilmiş, manevi tazminat talepli dört hukuk davasından da feragat edilmiştir" ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/hsynaydn/status/1851538467865383007

 

Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor, Ev Kadınlarına Emeklilik mi geliyor ? Türkiye’de doğum oranlarının düşüşe geçmesi üzerine hükümet, aileyi ve doğumu desteklemeye yönelik kapsamlı bir reform paketini tamamladı. Kadınların doğum izninin 16 haftadan 24 haftaya çıkarılmasını içeren düzenleme, bu ay içind
DSİ'ye ait kepçenin çalınıp define arandığı iddiası Burdur'da çalışma yapan Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait kepçe kimliği belirlemeyen şahıslar tarafından çalınarak define arandığı iddia edildi.
6 Aralık 2025 tarihli atama kararı yayımlandı 6 Aralık 2025 tarihli atama kararı yayımlandı
Meteoroloji’den Batı Akdeniz’e önemli uyarı: Yağışlar devam edecek Meteoroloji, Batı Akdeniz’de yağışların süreceğini bildirerek sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Belediyeler ile AFAD ekiplerinin olası risklere karşı hazırlıklarını tamamladığı açıklandı.
Isparta’da eTwinning başarısı: 204 öğretmene kalite etiketi İlde 241 proje kalite etiketi almaya hak kazanırken, 12 okul da eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Ödül töreninde dijital eğitim vizyonu ve uluslararası iş birliklerinin önemi vurgulandı.