Erdoğandan Küresel Zirveye videolu mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küresel COVID-19 Zirvesi’ne gönderdiği video mesajında "dezavantajlı kitlelerin aşı ve tedaviye erişimi evrensel haktır" dedi.


Gündem 28.09.2021 17:00:00 0
Erdoğandan Küresel Zirveye videolu mesaj

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küresel COVID-19 Zirvesi’ne gönderdiği video mesaj gönderdi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında ABD Başkanı Joe Biden’ın ev sahipliğinde çevrimiçi olarak düzenlenen Küresel COVID-19 Zirvesi'ndeki video mesajında, "Kırılgan ve dezavantajlı kitlelerin aşı, tanı, tedavi ve kişisel koruma araçlarına erişiminin desteklenmesi, hem evrensel sağlık hakkıdır, hem ahlaki açıdan zaruridir" dedi.

 

Cumhurbaşkanı @RTErdogan’ın Küresel Kovid-19 Zirvesi’ne gönderdiği video mesaj pic.twitter.com/JMCKveJx0e

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) September 28, 2021

Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.
Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g