Eren-15 operasyonunda bir askerimiz şehit oldu


Gündem 30.05.2021 01:00:00 0
Eren-15 operasyonunda bir askerimiz şehit oldu

İçişleri Bakanlığı, Ağrı-Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonunda çıkan çatışmada yaralanan bir askerin hastanedeki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Ağrı-Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonunda çıkan çatışmada bir kahraman jandarma personelimiz ağır yaralanmış, helikopter ile Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz millletimize, kederli ailesine ve Jandarmamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.


Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.