Gündem

Gündem Haberleri

Erzincanda FCL sınıfı açıldı

Erzincan Beşsaray Ortaokulunda FCL Sınıfı açıldı. Haymeana Anaokulunda eTwinning Projesinin Tanıtımı Yapıldı


Gündem 17.02.2021 15:00:00 0
Erzincanda FCL sınıfı açıldı

ERZİNCAN (İGFA) - Erzincan Beşsaray Ortaokulunda kurulan ve masrafları hayırseverler tarafından karşılanan FCL sınıfının açılışına Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürü Abdullah Şahin, hayırseverler ve davetliler katıldı. 

 Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı FCL sınıfının yapımında maddi ve manevi katkısı olan herkese teşekkür ederken, sınıfın, öğrencilere de hayırlı olmasını diledi. Açılışta, hayırseverler tarafından öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

 Öte yandan Erzincan Haymeana Anaokulunda ise; Kitapların Dünyasına Yolculuk adlı eTwinning projesinin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin kitaplara karşı ilgilerinin artırılması ve velilere de okuma alışkanlığı kazandırılmasının amaçlandığı proje kapsamında Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, 14 Şubat Dünya Kitap Değiş Tokuş Günü münasebetiyle Valilik tarafından temin edilen kitapları öğrencilere hediye etti.


Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu
Manisa İtfaiyesi'nden samanlık yangınları uyarısı Manisa İtfaiyesi'nden samanlık yangınları uyarısı
TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?