Eskişehir Büyükşehir’den Çifteler’e 30 kilometrelik yol yatırımı

Eskişehir Büyükşehir’den Çifteler’e 30 kilometrelik yol yatırımı


Yaşam 14.11.2025 20:05:25 0
Eskişehir Büyükşehir’den Çifteler’e 30 kilometrelik yol yatırımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla Eminekin–Körhasan–Dikmen grup yollarını kapsayan toplam 30 kilometrelik güzergâhta çalışmalarını sürdürüyor.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında, ortalama 5,5 metre genişliğindeki yolun platform genişliği 8 metreye çıkarılıyor. Şu ana kadar 2,5 kilometrelik kesimde genişletme işlemi tamamlanırken, geri kalan bölümde de çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşması için çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, devam eden çalışmaların ilçe ulaşımı açısından önemine dikkat çekerek, “Çifteler ilçemize yapılan bu değerli yatırım ve titizlikle yürütülen çalışmalar için Çifteler halkı olarak son derece mutluyuz. İlçemizin ihtiyaçlarını önceleyen, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan bu hizmetler ile birlikte bölge halkımız, uzun yıllardır beklediği, daha konforlu ve güvenli yollara kavuşuyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce olmak üzere emeği geçen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerine özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını diliyoruz.” dedi.

Eminekin Mahallesi Muhtarı Mevlüt Önaçan da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye çalışmalar için teşekkür ederek mahalle halkının memnuniyetini dile getirdi.

Jandarma Ekipleri: Aydoğmuş Vahşetini Aydınlatmak İçin yağmur-çamur demeden mücadelede ediyor AYDOĞMUŞ’TAKİ VAHŞET SONRASI JANDARMA ZAMANLA YARIŞIYOR BÖLGEDE YOĞUN YAĞMUR VE ÇAMURDA, ARAMA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR..
Kızılcadağ beyaza büründü: Korkuteli’nde kış yüzünü gösterdi Korkuteli’nin Kızılcadağ Mahallesi, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla tamamen beyaza bürünerek kışın ilk kartpostallık manzaralarını sergiledi.
Kaş Gömbe yaylası beyaza büründü Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Gömbe Yaylası, Torosların kış manzaralarını en etkileyici haliyle ortaya çıkardı.
Davraz’a ilk kar düştü, sezon umudu yeşerdi Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Davraz Kayak Merkezi’nde heyecan arttı. Kar kalınlığının artması halinde işletmeler sezonu planlanandan erken açmayı hedefliyor.
Kepez’de kaçak sigara operasyonu Jandarma ekipleri Kepez’de düzenlediği operasyonda 1.660 elektronik sigara ve 7.500 paket kaçak sigara ele geçirirken, 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.