Fahrettin Altun’dan yıl dönümü mesajı


Gündem 24.07.2021 16:30:00 0
Fahrettin Altun’dan yıl dönümü mesajı

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, 3ncü yılını kutlayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı için mesaj yayımladı.

Geride bıraktığımız Kurban Bayramının peşinden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının kuruluşunun 3üncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Prof. Dr. Fahrettin Altun ayrıca Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinin "aziz bir kitap gibi" yeniden açılışının birinci seneidevriyesi olmasının, sevinç ve heyecanlarını katladığını aktardı.

Başkanlık olarak ilk günden bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğanın liderliğinde bütün imkanlarıyla iletişim seferberliği yürüttüklerini açıklayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, "Milli çıkarlarımız doğrultusunda oluşturduğumuz ve uyguladığımız kamusal iletişim stratejisiyle, ulusal ve uluslararası boyutta ülkemizin saygınlığını koruyup, yükseltecek faaliyetler gerçekleştiriyoruz" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1418902234016985097

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde görev değişimi Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekte iken makamın olurları ile Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne ataması yapılan Rifat Ataş Bölge Müdürlüğü...
FETÖ'NÜN BAŞKENTİ ISPARTA'DA OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR Isparta Emniyet Müdürlüğü, yürüttüğü başarılı operasyonlarla, Isparta'da yaşayan FETÖ mensuplarını tek tek yakalayarak adalete teslim ediyor.
Mansur Yavaş'ın abisi Burdur'da kaza yaptı! Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan aracıyla kaldırıma çıkarak kaza yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın abisi hafif yaralandı.
Kocaaliler belediyesi'nden yeni hizmet: Ücretsiz taziye çadırı Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.
BUCAK BELEDİYESİ ORGANİZASYONU İLE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN Burdur'un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Umut Kaya konseriyle kutlandı.