Faruk Daşdöner’den Ankara Çıkarması: Şoför Esnafı İçin Çözüm Arayışı

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, şoför esnafının sorunlarını dile getirmek amacıyla Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’u ziyaret etti.


Gündem 9.05.2025 00:12:00 0
Faruk Daşdöner’den Ankara Çıkarması: Şoför Esnafı İçin Çözüm Arayışı

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, Isparta Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Ali Ersal ile birlikte, şoför esnafının yaşadığı sorunlara çözüm aramak amacıyla Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Daşdöner ve Ersal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, şoför esnafının karşılaştığı yapısal ve ekonomik sorunlar masaya yatırıldı. Taraflar, bu sorunlara yönelik çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Faruk Daşdöner, Genel Müdür Baştor’un ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çalışan biz, kazanan esnafımız olacak” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Daşdöner, şoför esnafının refah seviyesini yükseltmek için gereken adımların atılacağını belirtti. Sektördeki sorunların çözümü için gerçekleştirilen bu tür temasların önemine dikkat çeken Daşdöner, görüşmelerin olumlu sonuçlar doğuracağına olan inancını yineledi.

500 bin konutluk "Sosyal Konut Projesi"'nde kura süreci sürüyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde “Sosyal Konut Projesi” olarak anılan 500 bin konutluk projede, kura heyecanı devam ediyor.
Alacabel geçidi’nde kar yağışı etkili oldu Antalya-Konya karayolunun önemli geçiş noktalarından biri olan Alacabel Geçidi'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.
Isparta il Müftülüğü aile yılı vizyonuna güçlü katkı sunuyor Isparta İl Müftülüğü, “Aile Yılı” vizyonu kapsamında evlilik kurumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken, müftülükte kıyılan nikâh sayısındaki artış dikkat çekiyor. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in nikâh törenlerinde genç çiftlere yönelik rehber
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.