Antalya’nın Serik ilçesinde domates üreticiliği yapan 53 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Doğan Çetin, takımına olan sevgisini sıra dışı bir yöntemle gösterdi. Çetin, hayranı olduğu yıldız futbolcu N’Golo Kante’nin adını domates topladığı 100 plastik kasaya yazdırdı.
İki çocuk babası Çetin, sarı-lacivertli ekibin transferi Kante’ye duyduğu hayranlığı üretim yaptığı seralara da taşıdı. Üzerinde “N’Golo Kante” yazan kasalarla domates toplayan Çetin’in, hasat sırasında futbolcu için bestelenen müziği açtığı da öğrenildi.
Şampiyonluk özlemini bu şekilde dile getirdiğini belirten Çetin, “Fenerbahçe ve Kante’ye olan sevgimi kasalara işletmek istedim. Fenerbahçe’yi bu yıl şampiyon görmek istiyorum. Bu isteğimizi kasalara yazdırarak başladık” dedi.
Serik’teki üretici, hem takımına destek vermek hem de şampiyonluk inancını göstermek için kasalara yazdırdığı isimle dikkat çekti.